U bevindt zich hier:

E-learning module

Niet iedereen is in staat om naar een open training ergens in Nederland te komen. Niet iedereen wil in groepsverband bezig zijn met zijn of haar rookverslaving. De E-learning module is dan ideaal. In je eigen privé omgeving, op je eigen tijden kun je de training volgen en stoppen met roken.

De E-learning module bestaat uit 3 delen van ongeveer 45 minuten. Op de video krijgt je persoonlijk les van onze trainster Ilja (net zoals in het filmpje op onze homepage) . Het eerste deel legt uit hoe de rookverslaving werkt, het tweede deel bereidt je voor op de periode die komt nadat je gestopt bent met roken en dan in het derde gedeelte werk je naar het besluit toe. Naast veel uitleg, krijg je ook oefeningen te doen. Zodat je tijdens het luisteren met jezelf aan de slag gaat. Het gaat erom dat je wakker wordt in je rookverslaving. En daarna stopt en gestopt blijft!

De video-training kost normaal 99 euro en is nu in de aanbieding voor slechts 24 euro!

Wanneer je je aanmeldt bepaal jezelf je inlogcode en wachtwoord, vervolgens betaal je met iDeal en wordt je inlogcode geactiveerd.

Let op: soms verschijnt voordat je met iDeal kunt betalen de melding "verzenden email mislukt". Deze melding is een foutje op onze site en heeft geen enkel gevolg voor het verwerken van je betaling en het aanmaken van je account; je kunt dus gewoon doorgaan en je krijgt ook toegang tot de E-learning module.  

Indien je niet met iDeal wilt/kunt betalen kun je via contact gegevens ons een mail sturen, maak je het geld over en wordt je inlogcode handmatig geactiveerd.

  • De inlogcode  is een jaar geldig en vervalt daarna automatisch
  • Na het inloggen kun je elke les 2x zien, hierna vervalt automatisch je toegang. Mocht je een deel vaker willen zien, stuur ons dan even een mailtje.
  • Tijdens een les kun je op pauze en op stop drukken. Wanneer je de webpagina verlaat dan wordt de betreffende les, (de les die je aan het bekijken bent) als bekeken beschouwd.
  • Wanneer je inlogt en het derde deel bekijkt, ontvang je een checklist via de mail waarin alle hoofdpunten staan die van belang zijn om te onthouden voor je.

Meld je aan

Voor technische vragen klik