Technische vragen

Technische vragen en antwoorden

Indien je met jouw computer, tablet of telefoon op Youtube videos kunt bekijken dan kan je daarop ook de cursus te volgen.

a. De codes zijn hoofdlettergevoelig dus kijk of je CapsLock uit staat.
b. Sommigen mensen kopiëren het wachtwoord uit de mail, let op dat je geen spaties mee kopieert want dan herkent de computer je wachtwoord niet.

Deze methode is voor jou bedoeld als je als roker momenten hebt dat je genoeg hebt van je rookgedrag en daar nu definitief een punt achter wilt zetten. Of dat nu komt door de kosten van het roken, het inboeten van gezondheid en conditie of dat je baalt van die afhankelijkheid om altijd maar sigaretten bij de hand te hebben. Of omdat de kinderen zich afvragen waarom je rookt en collega’s bijhouden hoe vaak en hoelang je in het rookhok staat. Je voelt je misschien steeds meer een paria. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen reden om definitief het roken te laten, echter loopt een poging om te stoppen met roken zonder ondersteuning vaak uit op falen.

Als je je wachtwoord niet meer weet dan klik je bij het inloggen op “wachtwoord vergeten?” Dan krijg je op het opgegeven emailadres een mail met de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te voeren. (Kijk eventueel ook naar je spam folder).

Je krijgt binnen enkele dagen een e-mail met daarin een link.

Je krijgt binnen enkele dagen een e-mail met daarin een link.

U mag de video niet downloaden