U bevindt zich hier:

De Opluchting-training voor uw bedrijf


De Opluchting is er ook voor bedrijven en instellingen die hun medewerkers willen ondersteunen bij het stoppen met roken. Deze ondersteuning wordt in een aantal vormen aangeboden, middels de succesvolle Opluchtingtraining of individuele consulten. Daarnaast geeft De Opluchting advies en begeleiding bij het succesvol tot stand brengen van een ‘stoppen met roken’-traject. De Opluchtingtraining is een succesvolle training waarvan al veel bedrijven het  succes van mochten ervaren.

Wat kan De Opluchting voor uw bedrijf betekenen?
Gezonde vitale werknemers behoren tot de gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Al 19 jaar bieden wij met onze Opluchting-training rokers de mogelijkheid om in één dag met het roken te stoppen, de kosten te reduceren en de gezondheid te bevorderen.

De voordelen voor de organisatie en de roker zijn onder andere:
  • Toenemende vitaliteit en productiviteit van de werknemer
  • Minder ziekteverzuim 
  • Besparing op onderhoud en schoonmaakkosten van de rookruimtes 
  • Een aangenamere werksfeer 
  • Versterking van het bedrijfsimago omdat u investeert in zorg voor uw mensen


Wat maakt dat De Opluchtingtraining al 19 jaar zo succesvol is?
Tijdens deze training krijgt de deelnemer zicht op zijn/haar verslavingsmechanisme en hoe men deze kan loslaten. Stoppen met roken wordt makkelijk,als je weet hoe.

De training kan gegeven worden in één dag of in drie delen van circa 3 uur.

Hoe kan ik bedrijfsmatig besparen op de verborgen rokerskosten?
De gevolgen van roken zijn algemeen bekend. Het is slecht voor de gezondheid en het is duur. Minder bekend zijn de verborgen kosten die gemoeid zijn met rokers op de werkplek.

Wilt u meer weten over de kosten van uw rokende werknemers en wat u daar aan kan doen, vraag een informatiepakket aan voor uw bedrijf of vraag een vrijblijvend gesprek aan.