Online training

Bestel de video training

online-training

Online video training

Niet iedereen is in staat om naar een open training ergens in Nederland te komen. Niet iedereen wil in groepsverband bezig zijn met zijn of haar rookverslaving. De online video training is dan ideaal. In je eigen privé omgeving, op je eigen tijden kun je de training volgen en stoppen met roken.

De online video training bestaat uit 3 delen van ongeveer 45 minuten. In ieder deel krijgt je persoonlijk les van onze trainster Ilja. Het eerste deel legt uit hoe de rookverslaving werkt, het tweede deel bereidt je voor op de periode die komt nadat je gestopt bent met roken en dan in het derde gedeelte werk je naar het besluit toe. Naast veel uitleg, krijg je ook oefeningen te doen. Zodat je tijdens het luisteren met jezelf aan de slag gaat. Het gaat erom dat je wakker wordt in je rookverslaving. En daarna stopt en gestopt blijft!

De online video training kost normaal 99 euro en is nu in de aanbieding voor slechts 24 euro!

Wanneer de betaling ontvangen is ontvang je op jouw e-mail adres een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij een iDeal betaling is dit vrijwel direct, bij een bankoverschrijving vindt er een handmatige controle plaats, dit kan een paar dagen duren. Met  gebruikersnaam en wachtwoord kun je vervolgens inloggen en heb je gedurende 2 weken toegang tot de online video training.

 

U mag de video niet downloaden