U bevindt zich hier:

Het boek De Opluchting, in één dag van het roken af

Dit boek is in 1998 uitgegeven bij Ambo. Het was vorig jaar al aan zijn 18e druk toe, is dus inmiddels een bestseller en heeft al veel mensen van het roken af geholpen. Het is vertaald in het Engels, het Deens, het Duits en het Spaans. Het is ook heel geschikt voor wie het boek van Allan Carr al gelezen heeft, omdat "De Opluchting" veel dieper ingaat op de psychische en emotionele wortels van de rookverslaving.

Klik op pocket De Opluchting  en je hebt het boek via Bol.com morgen in huis! Het kost 12,50 (exclusief verzendkosten)

Het boek is nu ook als e-book verkrijgbaar, tijdelijk voor slechts 7,99 .Klik op  E-book "De Opluchting" en je kunt het boek via Bol.com direct downloaden!

Het boek De Verslaving Voorbij

Het tweede boek van Jan, "De verslaving voorbij" gaat dieper in op de kern van de verslaving. Allerlei eigentijdse vormen van verslaving of dwangmatigheden komen aan bod en zo ook de rookverslaving. Wil je meer weten hoe het zelfbeeld is verweven met de verslaving dat raad ik je dit boek aan om te lezen.

Bestel het boek De Verslaving voorbij en ontvang het via Bol.com morgen in huis of download het E-book "De Verslaving voorbij|"

Het boek Verslaafd aan Liefde

In "Verslaafd aan Liefde" toont Jan Geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen.

Klik hier om het boek te bestellen als pocket, en klik  hier om het als ebook te downloaden.

Het boek Het Einde van de Opvoeding

Jan Geurtz, bekend van de bestsellers De Opluchting en De Verslaving voorbij, laat in dit boek zien dat de crisis in de opvoedkunde, maar vooral ook in de dagelijkse praktijk van het opvoeden, veroorzaakt wordt door een fundamentele fout in ons basisprincipe van het opvoeden. Terwijl we ons als ouders verantwoordelijk voelen voor het latere levensgeluk van onze kinderen, zijn we juist bezig hun huidige en toekomstige geluk te dwarsbomen. Het einde van de opvoeding confronteert ouders met het fatale mechanisme om hun eigen jeugdproblemen te corrigeren in de opvoeding van hun kinderen,

Klik hier om het boek te bestellen.

Het boek Verslaafd aan Denken

Hoe komt het dat we vaak geen enkele zeggenschap lijken te hebben over wat we denken? Waarom gaan we steeds méér denken als we gebukt gaan onder beknellende gedachten? En hoe komt het dat we onszelf bij een toekomstige vervelende gebeurtenis al weken van tevoren lastig vallen met angstige gedachten erover?

In zijn nieuwe boek ontleedt Jan Geurtz het verschijnsel denken, en toont hij aan dat het onze meest fundamentele verslaving is. Door ons denken, en het geloof in de echtheid van onze gedachten, zitten we gevangen in het keurslijf van een onjuist beeld van onszelf en de werkelijkheid. Dit heeft tot gevolg dat we telkens weer bekneld raken in een vicieuze cirkel van nare gedachten en pijnlijke gevoelens. Bestellen? Klik hier voor de paperback-uitgave. Liever een E-book? Klik dan hier