U bevindt zich hier:

Stoppen met roken


Welke manier past bij jou?


E-learning module


Niet iedereen is in staat om naar een van onze 1-daagse trainingen te komen. Niet iedereen wil in groepsverband bezig zijn met zijn rookverslaving. De E-learning module is voor hen ideaal. In je eigen privé omgeving, op je eigen tijden volg je de training en ga je stoppen met roken.


De E-learning module  bestaat uit 3 delen van ongeveer 45 minuten. Op de video zie je onze trainster Ilja staan (zoals je kan zien in het voorbeeld) en spreekt ze je persoonlijk toe. In het eerste deel legt ze uit hoe de rookverslaving werkt, in het 2de deel bereidt ze je voor op de periode die komt nadat je gestopt bent met roken en dan in het 3de gedeelte werken we naar het besluit toe. Naast dat je veel uitleg krijgt, ontvang je ook opdrachten om oefeningen te doen. Zodat je tijdens het luisteren met je zelf aan de slag gaat. Het gaat erom dat je wakker wordt in je rookverslaving.

De E-learning module kost normaal €99 en nu voor €24.

Wanneer je je aanmeldt krijg je een inlogcode.
Deze is voor een jaar geldig.
Voor elke deel log je apart in.
Ieder deel kun je in dat jaar maximaal 2x bekijken en dan vervalt automatisch je toegang.
Wanneer je inlogt in het derde deel ontvang je een checklist via de mail waarin alle hoofdpunten staan die van belang zijn om te onthouden.

Meldt je aan

Voor technische vragen klik hier