U bevindt zich hier:
Feedback gevraagd!

Afgelopen 6 weken heb je bij ons de e-cursus ‘wakker worden in je rook gewoonte’ gevolgd.

Ik wil je vragen of je een mailtje wilt sturen naar info@stoppenmetroken.com waarin je schrijft wat je vond van deze e-cursus. Deze feedback zou ik graag willen ontvangen. Indien mogelijk zou je dan de feedback willen onder verdelen over de volgende 3 gebieden
  • Wat vond je er goed aan en moet ik vooral zo houden
  • Wat zijn de dingen die verbetert, of er uit gehaald moeten worden
  • En wat heb je gemist
Dank je wel als je deze investering wilt doen!

Wie weet was het volgen van de e-cursus voor jou voldoende, wie weet heb je nog meer informatie nodig of heb je behoefte aan interactie met een trainer. Op onze site www.stoppenmetroken.com kan je meer vormen van hulp vinden en zowel in de videotraining (nu van 99,- vor 69,-) als in de open training (volgende is op 28 mei in Amsterdam) zijn er oefeningen waarin je begeleidt wordt.
Om te stoppen met roken hebben de meeste mensen informatie nodig om op de goede manier te stoppen. Je kan het op de wilskracht methode doen maar vaak betekent dat het onderdrukken van je verslaving en vechtend tegen de rookdrang door het leven gaan.
Deze e-cursus heeft je misschien wakker gemaakt en je erkent en ziet dat je verslaafd bent. Dat is een belangrijke stap. Zolang je dat niet erkent kan jij niet uit jouw afhankelijkheidsdynamiek stappen.
De opluchting methode kan je ook leren hoe je je besluit neemt en hoe je door de periode komt zodat je rookverslaving kan uit uitdoven.
Hiervoor kan je de videotraining volgen, de opentraining of het boek lezen. Wanneer je je besluit wilt nemen plan dan een dag en leef naar die dag toe. Doe alle voorbereiding die je wilt doen en
stop dan met roken! Ga niet sjoemelen, herken je verslaafde mind. De angsten en twijfels neem je met je mee en je gaat ontdekken wat de toekomst je brengt. Je hebt gezorgd dat je een aantal handvatten hebt om je verslavingsgedrag te observeren.

Als je iets aan deze e-cursus hebt gehad dan ben je van harte uitgenodigd om anderen rokers op de hoogte te brengen van onze site. Mocht je vragen hebben dan kan je ons mailen.

In ieder geval weet ik zeker dat jij niet rokend geboren bent, ook al rookte je moeder tijdens de zwangerschap (Smile), roken is niet iets wat bij ons hoort het is aangeleerd gedrag en dus ook af te leren. Geef je zelf de ruimte, begrip en liefde die je verdient ook al heb je nog gedragingen die niet handig voor je zijn.

Met warme groet en geniet van je ontdekkingsreis, Ilja